کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

اگر به دنبال یک لبخند زیبا و سالم هستید، کلینیک دندانپزشکی دکتر نصیری با بهره‌گیری از روش‌های پیشرفته ترمیم دندان و ایمپلنت دندان دیجیتالی، به شما کمک می‌کند تا ظاهر و سلامت دندان‌های خود را بهبود ببخشید.

استفاده از نخ دندان: روزانه یک بار از نخ دندان استفاده کنید تا ذرات غذا و پلاک‌های بین دندان‌ها و کامپوزیت‌ها را از بین ببرید.

برندهای مختلف انواع کامپوزیت با کیفیت و قیمت‌های مختلف را تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های حاوی رنگدانه مانند سس‌‌‌ها، توت فرنگی، بلوبری، گوجه فرنگی، نوشابه، چای و قهوه را محدود کنید.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. شما باید با قوانین موافقت کنید.

کامپوزیت دندان که تحت عنوان لمینت کامپوزیتی هم شناخته می‌شود، یکی از بهترین روش‌های ترمیم و زیبایی دندان است.

از همکاری یک تیم دندانپزشکی متخصص در کلینیک سریتا بهره‌مند می‌شوید.

این موضوع ممکن است به ویژه در صورت استفاده در نواحی شرایط کامپوزیت دندان با فشار و اصطکاک زیاد مثل دندانهای جلو، اهمیت بیشتری پیدا کند. در جدول زیر می‌توانید مهم‌ترین معایب کامپوزیت دندان را به صورت خلاصه مشاهده کنید:

غذاهای سخت: جویدن غذاهای سخت مانند یخ، آجیل و آب‌نبات‌های سفت می‌تواند باعث ترک خوردن کامپوزیت، لب پر شدن کامپوزیت و یا شکستن کامپوزیت‌ها شود.

افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندان‌ها و ترمیم‌ها مراقبت نمی‌کنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیم‌ها، بهتر باشد از گزینه‌های دیگر استفاده کنند.

پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه می‌شود که افراد به نکات زیر توجه کنند:

کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری می‌شود و نیاز به پالیش دارد.

 کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت‌ به دندان‌ها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:

ترمیم و بازسازی نواحی آسیب‌دیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیب‌دیدگی در دندان‌ها، این نواحی ترمیم و بازسازی می‌شوند تا دندان‌ها برای مراحل بعدی آماده شوند.

Report this page